Om Bunkern

 

Historia

Bunkern är Karlstads äldsta studentpub av studenter för alla studenter på Karlstad Universitet. Endast tio minuters promenad från universitetet i bostadsområdet Duvkulla på Kronoparken. Placerat i ett gammalt cykelförråd, men tack vare många eldsjälar ombyggt till en liten och mysig pub med mycket bra priser. Bunkern drivs ideellt av studentföreningen EMSEK och är inte bunden till någon utbildning, kåren eller universitetet. Vi som jobbar där ideellt, på så sätt kan vi hålla priserna nere för att vi anser att studenter ska också ha råd att få ha roligt och äta gott. Bunkern är det perfekta stället för alla studenter oavsett om du vill festa, umgås över en öl och en omgång Alfapet eller bara äta god mat i stora portioner till ett bra pris.

Regler

Personalens ord gäller
Vi på Bunkern jobbar gratis och gör allt detta arbete för att du ska få en så bra kväll som möjligt. Vår personal får ingenting betalt förutom dricks, så visa dem den respekt de förtjänar. Bråka inte med dem, lyssna på vad de säger och var trevlig. Det gör det så mycket roligare för oss allihop.

Köpförbud och stängning
Om bartendern säger att man inte får köpa mer alkohol så är detta något som du ska respektera. Bartendern säger inte detta för att vara elak, utan snarare för att han/hon tänker på ditt välmående.

Bunkern stänger klockan 01:00 varje kväll. Då slår vi på ljuset och stänger av musiken. Vi vill då att alla dricker upp det de har kvar (eller ställer ifrån sig alkoholen) och så är du välkommen tillbaka nästa gång.

Uteserveringen
På uteserveringen får man ha alkohol fram till dess att klockan är 22:00 måndag till torsdag, fram till 00:00 på fredag till lördag. Efter det måste man lämna alkoholen inne om man ska gå ut. Observera att detta gäller 15 April – 15 September. Utanför dessa datum serveras ingen alkohol utomhus och man får lämna sin alkohol inne oavsett klockslag. Om någon ertappas med alkohol på uteserveringen utanför dessa tider eller datum kommer denne uppmanas att gå in med den. Ser vi någon göra det flera gånger kommer vi att avvisa personen.

Staketet runt Bunkern är inte där för att man ska hoppa över det. Personer som gör detta kommer antingen avvisas eller nekas entré till Bunkern.

Medlemskort
Vid alla öppetkvällar ska alla gäster ha med sig legitimation och sitt medlemskort. Saknar du medlemskort i EMSEK måste du ha med dig legitimation och bevis på att du studerar på Karlstad universitet. Exempel på bevis är mecenatkort, registreringsbevis från ‘mina sidor’ eller antagningsbevis från studera.nu. Observera att det gula studentkortet inte är giltigt.

Stadgar
Ni hittar våra stadgar här.

Bunkerns telefon: 054-837971

E-post: bunkern@studentpuben-bunkern.se

Org nr: 873202-3406

Adress:
Studentpuben Bunkern
Jakthornsgatan 76
656 32 Karlstad