Om Bunkern

Historia

Bunkern är Karlstads äldsta studentpub, av studenter och för studenter på Karlstad Universitet. Bunkern drivs ideellt av studentföreningen EMSEK och är inte bunden till någon utbildning, kåren eller universitetet. Placerat i ett gammalt cykelförråd, ombyggt till en liten och mysig pub med mycket bra priser. Bunkern är det perfekta stället för alla studenter oavsett om du vill festa, umgås över en öl, spela spel eller bara äta god mat i stora portioner till ett bra pris.

Regler

Medlemskort

Alla gäster måste ha med sig legitimation och sitt medlemskort. Saknar du medlemskort måste du ha med dig legitimation och visa upp bevis på att du studerar på Karlstad universitet, exempelvis genom att logga in på “Mina Sidor” eller mecenatkort.

Som medlem på Bunkern kan du även ta med dig två gäster. Du ansvarar för dina gäster under kvällen och de måste gå när du går. Dina gäster behöver inte vara studenter utan bara ha med sig legitimation.

Personalens ord gäller

Vi på Bunkern jobbar gratis och gör allt för att du ska få en så bra kväll som möjligt. Vår personal får ingenting betalt förutom dricks, så visa dem den respekt de förtjänar. Bråka inte med dem, lyssna på vad de säger och var trevlig.

Köpförbud och stängning

Om personalen säger att du inte får köpa mer alkohol så är detta något som du ska respektera. Personalen säger inte detta för att vara elak, utan snarare för att han/hon tänker på ditt välmående.

Bunkern stänger klockan 01:00 varje kväll, om inget annat sägs. Då slår vi på ljuset och stänger av musiken. Vi vill då att alla dricker upp det de har kvar (eller ställer ifrån sig alkoholen) och lämnar lokalen.

Uteserveringen

På uteserveringen får man ha alkohol fram till dess att klockan är 22:00 på onsdagar och fram till 00:00 på fredag till lördag. Efter det måste man lämna alkoholen inne om man ska gå ut. Detta gäller 15 April – 15 September. Utanför dessa datum måste man lämna sin alkohol inne oavsett klockslag.

Stadgar och årsmöte

Ni hittar våra stadgar här.

Protokoll över senaste ordinarie årsmöte här

E-post: bunkern@studentpuben-bunkern.se

Org nr: 873202-3406

Adress:
Studentpuben Bunkern
Jakthornsgatan 76
656 32 Karlstad